Pictures4u-fotografie

Welkom

Biografie

Contact

 

Biografie

Ik ben Natasja Kristel, woonachtig in een West-Fries dorp genaamd Andijk. Op mijn veertiende ben ik begonnen met fotograferen. Het begon met een van de eerste digitale camera’s. Geweldig vond ik het: een foto maken en meteen kunnen zien hoe hij eruit ziet! Die fascinatie is nooit meer verdwenen. Sterker nog, het werd alleen maar meer.

Enkele jaren heb ik allerlei verschillende opdrachten uitgevoerd. Deze opdrachten verschilden van een gezinsreportage tot het vastleggen van een autocross. Op dit moment ben ik een stuk minder actief aan het fotograferen. Helemaal gestopt ben ik niet. Dat zal ik ook nooit doen, want daarvoor is fotografie een veel te mooi vak. Mijn fotografische activiteiten bestaan nu voornamelijk uit het vastleggen van excursies en optredens. Hier en daar zit er nog eens een portretopdracht tussen, iets waar ik me in de voorgaande jaren vooral op heb gericht. 

Op dit moment geef ik met veel plezier biologie op een middelbare school. En wat is nou een mooiere combinatie dan onderwijs, biologie en fotografie?
Laat je maar overtuigen door deze site:

Fotosite excursies/evenementen

 

Portfolio
albums openen in nieuw venster
Dier en natuur
Bandfotografie
Mens en portret
Zwangerschapsfotografie
Reportage: Ieper